Anna Katariina

Stock Market Investment Game

4 kommenttia

Saatiin BUS 150-tunnilla $20.000 sijoitettavaksi neljän eri yhtiön osakkeisiin. Piti tehdä taustatutkimusta, mihin kannattaa rahojaan laittaa ja mihin ei. Mikä on market price, 52 week high & low yms. Alkoi vähän arveluttamaan, että onkohan nyt tyttö ihan oikealla alalla. TV-kanava on aina vaihtunut uutisten ja Urheiluruudun jälkeen, NASDAQit ja kumppanit eivät ole paljoa hetkauttaneet. No tässä ollaan ja pianhan se nähdään, onko musta busineswomaniksi. Sijoitin rahani Nokiaan, Appleen, Nikeen ja Boeingiin. Perustelut olivat seuraavat: Nokia on Suomesta, rakastan Mäkkiäni sekä kaikkea Appleen liittyvää, Nike on aika lailla lempibrändini. Taustatutkimusta tehdessäni olin katselemassa lentoja keväälle, joten sen takia valitsin Boeingin. Aika hyvät perusteet siis. No, ensimmäisen viikon saldona on kuitenkin $87,2 voittoa, joten plussan puolella ollaan!!

Nyt pitäisi aloittaa ekonomian pänttääminen, mutta kummasti vaan löytyy oheispuuhaa.

”The difference between a successful person and others is not a lack of strength, not a lack of knowledge, but rather a lack of will.” – Vince Lombardi

Mainokset

4 thoughts on “Stock Market Investment Game

  1. Mun ekonomian taidoilla tuotto% olisi yli 20 vuodessa. Voiko se olla noin helppoa? Vai menikö munkilla?

    PS. Voi kun olis mukava nähdä kuvia sun nykyisistä ympyröistäs, tuleehan niitä kohta?

  2. Kyllä taisi nämä voitot tulla täysin munkilla! Nyt onkin mielenkiintoista seurata, että mihin suuntaan kurssit liikkuvat. Kuvia on tarkoitus laittaa, yritän mahdollisimaan pian! 🙂

  3. Upeeta Kata, tsemppiä sinulle sinne ison veden taakse.Nauti elämästä ! Mukava likea sinun kuulumisia.Terveisiä Pihtiputaalta !

    • Kiitos Seppo ja Sinikka! Mukava kuulla, että blogilla on lukijoita. Terveisiä sinne Pihtiputaalle ja hyvää syksyn jatkoa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s