Anna Katariina

Certified with conditions

1 kommentti

Mä saan jäädä! Eilen tuli päätös NCAA:lta. Sain peliluvan, mutta siinä sivussa myös muutaman rangaistuksen. Joudun istumaan 48 peliä, ja maksamaan sakot. Pelimäärä johtuu viime kauden 24 ”ammattilaisottelusta”. Ja sakko tulee niistä matkustus-, ruokailu-, ja majoituskuluista, jotka Pislaplokin ammattilaisjoukkue minulle tällä kuluneella kaudella kustansi. 

Joten kaikki hyvin, mua ei passiteta kotiin. Saan treenata joukkueen kanssa normaalisti. Pelireissuille en voi lähteä, mutta valmentaja lupasi tehdä mulle treeniohjelmat niille päivillä, kun jään itsekseni kampukselle.  Harmittaa, etten pääse matkustamaan joukkueen kanssa. Mutta kaikkea ei voi saada. Tuota ottelurangaistusta osasimmekin jo odottaa. Mutta kielto pelireissuille osallistumisesta tuli aika yllätyksenä. Asian voi kuitenkin kääntää myös positiiviseksi -> nyt en joudu skippaamaan koulutunteja ja pysyn siis paremmin kärryillä muutenkin jo niin tiiviissä opiskelurytmissä. 

Me tehdään valitus tästä päätöksestä, ja lopullinen vastaus tulee joskus syyskuun loppupuolella. Compliance director uskoo, että voidaan saada tuo ottelurangaistus puolitettua 24 otteluun. Vaihtoehdot siis ovat seuraavat:

A. Ottelurangaistus tippuu esim. 24:ään peliin. Saisin pelata tällä kaudella viimeiset 6-10 matsia. Tämän jälkeen mulla olisi jäljellä vielä kaksi vuotta pelikelpoisuutta. Kävisin koulun loppuun täällä. Neljäntenä vuotena en pystyisi enää kilpailemaan, mutta saisin treenata joukkueen kanssa samaan aikaan kun viimeistelen opintoni. Erittäin mieluinen vaihtoehto! 

B. Ottelurangaistus pysyy 48 ottelussa. En usko, että valmentajat voisivat enää tämän vuoden jälkeen pitää mua joukkueessa, sillä tarvitsevat luonnollisesti pelaajan, joka voi ihan oikeasti pelata. Voisin kuitenkin siirtyä tämän vuoden jälkeen johonkin toiseen yliopistoon, joka kilpailee NAIA-sarjassa. Kyseisessä liigassa ei ole ikärajoituksia, eikä ammattilaispykäliä. Joten olisin vapaa kilpailemaan jo ensi syksynä. Kävisin siis viimeiset (luultavasti) kolme vuotta NAIA-yliopistoa, jossa saisin pelata koko ajan. 

Asioilla on siis todistetusti tapana järjestyä. Nyt voin keskittyä treenaamiseen ja opiskeluun. Tositoimiin pelikentille pääsen joko tänä syksynä tai vuoden päästä. Iso kivi on kuitenkin vierähtänyt harteilta ja voin vihdoin hengittää. 

”Ability is what you’re capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.”

Mainokset

One thought on “Certified with conditions

  1. JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!
    Odotus palkitaan! ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s