Anna Katariina

Liisa Ihmemaassa

Jätä kommentti

Maanantai klo 12:42, lentokoneessa Atlantin yllä. Fiilikset edelleen aika sekavat. Luin ekalla lennolla Katrin ja Kaisan jäähyväiskirjeet – yhtä aikaa itkien ja nauraen… Äsken söin vaarin antaman positiivisen läksiäistomaatin. Vaari on viljellyt, kitkenyt ja kastellut antaumuksella puutarhansa antimia ja nyt sain sieltä hyvän matkaevään. En oikein vieläkään tajua, mitä on tapahtumassa. Kuinka kauas olen matkalla, ja kuinka kauan kestää, ennen kuin näen taas perheen ja ystävät Suomessa.

Onneksi tapaan Atlantassa tsekkityttö Terezan. Eilen selvisi ihan vahingossa, että lennetään viimeinen pätkä yhdessä! Hän on opiskellut ja pelannut jo kaksi vuotta USA:ssa (lyhenne University of South Alabamasta). Ollaan kirjoiteltu aika lailla Facebookissa, ja vaikuttaa tosi mukavalta. On auttanut mua tosi paljon, kertonut millaista elämä kampuksella on yms. Kiva tavata joku vähän etukäteen, ja tutustua ennen kuin koko homma pyörähtää käyntiin kunnolla. Mobilen lentokentällä on valmentaja/valmentajat/pelikaverita vastassa hakemassa, ja siitä eteenpäin onkin varmasti aika tiukkaa tahtia. Lento on perillä noin kuuden aikoihin, siitä sitten asuntolaan majoittumaan ja muihin tyttöihin tutustumaan. Onneksi en ole ainut tässä tilanteessa, on muitakin uusia, jotka ovat varmasti yhtä pihalla kaikesta kuin minäkin.

Huomenna tiistaina on ohjelmassa tutustumista joukkueeseen, yhteisiin sääntöihin, uusiin tapoihin. Luulisin, että kierrellään kampuksella ja koitetaan oppia olemaan eksymättä.. Iltapäivällä on terveystarkastukset. Lisäksi Tereza lupasi käyttää mua ostoksilla, ihan kaikki ei mahtunut mukaan supertehokkaasta pakkaustavasta huolimatta. Keskiviikkona alkaa sitten pre-season! Aamutreenit ja loppupäivä ilmeisesti vapaa. Torstaista eteenpäin onkin sitten ainakin kahdet treenit per päivä koulun alkuun asti.

Koulu alkaa 17.pvä. Mulla on oikeus treenata 14 päivää joukkueen kanssa ilman NCAA:n pelilupaa. Ja jos lupaa ei tule koulun alkuun mennessä, menetän stipendin kolmessa päivässä (eli 20.8.), ja mut potkitaan ulos tunneilta. Sellainen kutina, että saattaa mennä aika monimutkaiseksi touhuksi. Tuntuu, että NCAA:n vitkuttelu on pelkkää epäinhimillistä kiusantekoa. Niillä on ollut aineisto kasassa jo kauan aikaa, ja siltikään ei mitään kuulu. Eivät vastaa sähköposteihin, puhelimeen tai soittopyyntöihin. Onneksi sentään yliopiston compliance directorille jotain kertovat, mutta aika hiljaista sielläkin suunnalla. Pelit alkavat 28.8., joten tiukille menee senkin puolesta. No, tällä hetkellä tuntuu, että ihan sama kuinka kauan vielä menee. Pahin on jo takana. Mutta treeneissä, koulussa ja peleissä olisin erittäin mielelläni mukana normaalisti muiden kanssa.

 ”Tänään on sinun päiväsi, täällä loistaa Enkelten kaupunki.”  -Jippu

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s